Anunt.net

Anunt.net - Pagina de contact
Adaugare anunt
Adauga Gratuit Anuntul Tau AICI
Categorii anunturi
Afacere
Auto
Computer
Constructie
Electronica si Electrotehnica
Foto
Hobby
Imobiliare
Loc de munca
Moda
Mobila
Servicii
Sport


Contact


Inainte de a folosi formularul de contact, va rugam sa cititi urmatoarele lucruri:

Va rugam sa NU ne solicitati stergeri sau modificari ale anunturilor pe care le-ati adaugat pe site. Va rugam sa recititi conditiile pe care le-ati acceptat la momentul adaugarii anunturilor.

Va rugam sa NU ne solicitati informatii suplimentare privind continutul anunturilor. Pentru aceasta trebuie sa contactati direct persoana care a publicat anuntul utilizand informatiile de contact (numarul de telefon sau adresa de e-mail) din pagina anuntului.

Va rugam sa NU ne solicitati informatii de contact cu privire la anunturile expirate/arhivate. Aceste anunturi au expirat la o anumita data, in urma terminarii perioadei de valabilitate aleasa de persoanele care au publicat anunturile. Daca unele din anunturi sunt republicate de catre persoanele respective, atunci probabil ca veti putea gasi datele de contact pe anunturile aflate in vigoare in urma republicarii, altfel nu.

Va rugam sa NU utilizati formularul de contact pentru adaugarea de anunturi, intrucat aceste anunturi nu vor fi publicate pe site. Pentru publicarea de anunturi va rugam sa utilizati formularul de publicare anunturi pe care il gasiti in ► pagina de adaugare anunturi ◄

Va rugam sa NU ne cereti oferta de publicitate, indiferent de forma publicitatii (bannere publicitare, linkuri sponsorizate, anunturi premium / anunturi care sa fie afisate primele / anunturi afisate pe prima pagina etc). Nu veti primi raspuns. Daca in viitor vom oferi astfel de servicii, atunci le veti gasi prezentate pe site.

Va rugam sa NU ne propuneti schimburi de linkuri, parteneriate web, afilieri etc, deoarece nu suntem interesati. Nu veti primi raspuns.

Va rugam ca inainte de a utiliza formularul de contact sa va uitati si pe pagina de ajutor si intrebari frecvente deoarece e posibil ca raspunsul pe care-l cautati sa fie deja acolo.

Citim toate mesajele, insa nu putem raspunde tuturor. Multumim pentru intelegere!


 Formular de contact 
Nume:
E-mail:
Mesaj:

Adauga anunt | RSS | Noutati | Ajutor | Termeni | Cookies | Atentionari | Contact   © 2005-2021 Anunt.net